Voor een Appel en een Emmer Klei

17 mrt

AtelierNL bestaat uit Lonny van Rijswijck en Nadine Sterk. lonny en nadineNav hun Noordoostpolder project werkte ik aan de film “Voor een Appel en een Emmer Klei”. Voordat ze op zoek gingen naar klei hebben ze veel interessante mensen ontmoet die allemaal hun eigen verhaal hadden. De archeoloog, de geoloog, de bodemkundige, de pionier, de aardappelboer, iedereen heeft op zijn manier een passie voor de grond. Nadine en Lonny hebben zich laten inspireren door de verhalen, de geschiedenis en het landschap om tot hun expositie Veldwerk te komen.

Tijdens Utrecht Manifest leerde ik Lonny van Rijswijck kennen (vanaf 2.52):

Jurgen Bey vertelt over zijn kleiproject in de Noordoost polder waar hij Lonny van Rijswijck en Nadine Sterk voor heeft gevraagd. Lonny legt haar fascinatie voor klei uit. (In opdracht van NPS Cultura)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s