VINCENT

22 mei

VINCENT is een theaterproject waarbij professionele makers, nieuw talent en kinderen uit Utrecht Zuidwest samenwerken om de gelijknamige voorstelling te maken. VINCENT wordt gemaakt onder regie van Rob Vriens, naar het bekroonde boek “Ik ben Vincent en ik ben niet bang” van Enne Koens en heeft als belangwekkend en actueel thema ‘pesten’. Er wordt een professionele jeugdtheatervoorstelling gemaakt, geschikt voor kleine zalen en op scholen. Daarnaast vindt er talentontwikkeling plaats voor jonge acteurs en er is een onderdeel waarbij kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is ‘iets creatiefs’ te doen in hun vrije tijd, mee-maken aan de voorstelling en zo een persoonlijke groei doormaken.

Opslag voor Cacao, ism met STT-Produkties, Kanaal30 en DOCK

Ik denk mee, schrijf het projectplan en maak de begroting. Zal straks ook productie op me nemen.

Ik-ben-Vincent-en-ik-ben-niet-bang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s